Det gör ont i hjärtat

Just nu så är vi påväg till Strömsholms regionsjukhus, i västerås....Anledningen heter Sigge.
I lördags så råkade Sigge ramla ner från soffan och det ville sig så illa att han krossade knäskolen på höger bakben. Åt helv*te med jourveterinären, skulle jag vilja säga. Ingen jourveterinärer eller vanliga veterinärer heller för den delen utför denna typ av benoperation på hundar. Så sedan i lördags så har vi blivit bollade från destriktveterinären i Norrköping, till Valla djursjukhus i Linköping, Bagarmossen i Stockholm och nu slutligen Västerås. Strömsholm i västerås är tydligen de enda i Sverige som utför denna typ av operation. Så i dagsläget har vi fått följande instruktioner via telefonen: Sigge ska idag läggas in på Strömsholm, träffa en ortoped imorgon, opereras senare i veckan, genomgå efterbehandling, samt rehab. Veterinären gissade på att behandlingstiden skulle ta runt 8 veckor och att kostnaden skulle hamna på 30-40000! Kul i jul! Håller tummarna för att monsterförsäkringen som jag tecknade tidigare i år, kommer att ta den värsta pengasmällen!

               
               

Sigge är nog den som varit på bäst humör; lika glad och framåt som alltid, trots smärtan i benet. Han har charmat veterinärer på löpande band i helgen. Under gårdagen så var lillkillen hög som ett hus pga av allt smärtstillande och morfin som han fått. Hade svårt att hålla balansen, svårigheter att kontrollera den hängande tungan samt hålla saliven på plats. <3


                                             /sara

Kommentarer
Postat av: Patricia

Men herregud usch vad hemskt! Lider med er, tycker så himla synd om sigge!Lille vännen då.. :(Och vad jobbigt med sjukhus kostanden, tänk att det kostar så mycket men som tur är borde väl det mesta gå på försäkringen tycker jag?

2011-09-23 @ 12:43:48
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0