XXL

Tidigare i veckan så nätshoppade jag lite grann. En regnjacka till Sigge och ett par gympaskor till mig. Sigges jacka får tyvärr åka tillbaka då den var alldeles för liten. Det krävdes 3 pers för att klä på honom och då jackan skulle av så höll båda frambenen brytas ur led! Tyckte att jag tog i ordentligt då jag beställde den i strlk XXL men tydligen så behövs det även lite stretchmatrial för att det ska passa.


               
   Oj, vad vi skrattade åt Sigge i nya jackan. Sigge själv, såg mest förnärmad ut, stackarn!
               
Mina nya pjucks. Har ännu inte givit upp hoppet om en torr, halk, blask och snöfri vinter. Men i värsta fall så åker de fram först till våren...


                                               /sara

Kommentarer
Postat av: Patricia

Men åh stackars "liten" vad lidande han såg ut i blicken.. Så sööt! Förresten kan han inte ta någon av dina jackor då, för du verkar ju vara ganska liten däremot ;)Tänk vilka kontraster en STOR fransk bulldog och en mini-matte :)

2011-12-09 @ 15:23:32
URL: http://envilla.blogg.se/
Postat av: sara

Patricia; Du är faktiskt inte den första att föreslå att Sigge o jag ska dela kläder. Får höra det ganska ofta när jag beklagar mig över hur svårt det är att hitta regn/vindtäta jackor till Sigge. Bara därför så ska jag bara börja använda rosa klänningar...så kan han låna dem med, haha ;)

2011-12-09 @ 18:54:56
URL: http://egomani.blogg.se/
Postat av: Patricia

Haha! Gör det :)

2011-12-10 @ 18:16:14
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0