11/12

Tiden går alldeles för fort när man är ledig och ändå så tycker jag att jag har använt söndagen på ett effektivt sätt; långpromenix och fönstershopping med Sigge i släptåg, fikat hemma hos päronen, gjort matlådor för måndag och tisdag samt varit iväg och tränat. Min absoluta favoritträning alla kategorier "bodypump" fyllde 20 år och detta firades med att släppa program nr 80. Behöver väl knappast nämna att det var knökfullt.
Nu ska jag käka blomkålsgratäng (Japp, har gjort den själv!) och rotfruktschips!


              
                                       Busenkel blomkålsgratäng:

* 1 blomkålshuvud
* hackad purjulök
* 1 paket stekt och tärnat bacon
* 2,5 dl grädde
* 2 tsk potatismjöl
* salt och peppar
* 2 dl riven ost
* ströbröd
* 2 dl riven ost

Koka blomkålen 5 min och blanda med med purjulöken och baconet i en smord ugnsäker form.

Blanda grädde, potatismjöl, salt och peppar och häll över blomkålsblandningen.

Toppa med riven ost och lite ströbröd

Grädda på 200 grader i ca 15-20 minuter

              
Rotfruktschips; En kompis tipsade mig om dessa chips. Hon hade käkat dessa när hon var på spa och gissade att jag skulle gilla dem. Och hon hade så rätt så. Potatis, rödbetor och palsternackan smakar verkligen supergott. Ett stort minus dock för den pyttelilla påsen och det höga priset.


      
                                                   /sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0