En dag på landet.

God kväll kom precis hem från en heldag ute på landet eller mer rätt kanske är i skogen.
Har nämligen varit och hälsat på Frida och sedan umgåtts med svärfar med fästmö, Mr O:s farmor och farfar, faster med man.

Började med att be ge mig till "skogen" vid 10.00 tiden. Väl där fick jag med mig Frida på en långpromenad i skogen. Efter det var Frida glassugen och då nämde hon att de har Låglaktos mjukglass i Nyköpingshamn så vem tror ni ville bege sig dit då? Ja självklart var det jag, chansen att få äta mjukglass med 1 gram laktos per 100gram vill jag ju inte missa. Har haft lite små ont i magen efter det men inget akut bajsande så med en tablett nästa gång kan jag nog äta upp hela glassen och låta Kapten vara utan.
Efter glasen blev det en lite kortare promenad i hamnområdet riktigt trevligt och framförallt vackert att promenera där.

På vägen tillbaka till "Skogen" blev det att stanna till mitt ute i ingenstans vid en affär för att köpa med lite saker till Fridas mamma. Det var helt klart den äckligaste affär jag varit inne i. Den var väl rätt fräsch till utseendet men det stank BAJS. Det var så äckligt att man mådde illa.
Men Fridas mamma fick det hon skulle ha och vistelsen blev inte vidare lång så.

Väl tillbaka begav jag mig ner till svärfar och umgicks lite med dom. Blev då kvar bjudna på middag och vem tackar nej till gratis mat och efterrätt. Bäst av allt var att det serverades rabarberpaj till efterrätt. Jag hade ju tänkt göra det hemma i eftermiddag och var lite små deppig över att det troligen inte skulle bli av. Men nu har jag fått paj och den var riktigt god med.
Nu blir det att sappa mellan kanalerna lite och hoppas på att någon bra film börjar på tv, för om det inte gör det får jag nog stå ut med att lyssna på ett gäng kassa låtar som deltar i Eurovision song contest.


Dagens glass med lite polkaströssel. Det var underbart gott och smakade riktigt gräddigt.

/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0