Kompledig!

Denna dag känns bra. Jag hade absolut ingen lust att jobba. Var verkligen helt slut efter 5 dagars jobb men det var ju bara att bege sig till jobbet och göra sitt bästa.
Men kan man ha mer tur, kommer dit och inser att jag faktiskt inte behövs, tar en fika med min favorit David som jag faktiskt har saknat när han haft semester. Karln är för go, tur vi haft en kvinnlig variant av honom som i alla fall så jag fått höra lite knasigheter.

I alla fall bestämde mig sedan för att gå ner och kolla läget och meddela att jag går hem och det var ju helt lugnt så jag knallade ut till bilen i regnet och gick hem. Var verkligen lättade, hur skulle jag orka till 21.15 var ju redan helt slut vid 16.00.
Väl hemma möts jag som lite allt för ofta av min uppfinningsrika vovve, jaha då var det bara att börja spika hundgård igen. Denna gång var det nätet i dörren som han lyckas ha sönder. Jag blir tokig. Nu ser gården inte klok ut men va fan gör det, orka leta brädor i regn. Ne det fick bli som det blev. Lite halvdant men förhoppningsvis kommer han i alla fall vara kvar en dag med denna lösning för sen kommer ju Mr O hem och får fan i mig ta och göra om dörren så detta slipper hända mer.

Är så sugen på något söt, men orkar inte handla så tänkte göra paj. Såg att jag hade vaniljsås i kylen som går ut snart så dags att använda den. Men det gick ju som det gick, jag hade ju för fan inget vetemjöl hemma. Nehe då gör vi pannkakor och glass i stället tänkte jag. Men hur dum får man bli man ska ju ha vetemjöl i det med och glassen åt jag ju för tusan upp härromdagen.
Jag kanske fick ut komp men jag misslyckas verkligen med att göra något glädjande av mina extra lediga timmar.


/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0