hatkärlek

Idag så har jag drivit runt lite på stan, vilket inte var helt smärtfritt. Jag var nämligen tvungen att flytta över pengar från mitt sparkonto till shoppingkontot och det medför alltid ångest eftersom då vet jag ju att jag har spenderat mer pengar än vad jag har avsatt för shopping/månad.
Nog pratat om ångest...Jag spenderade lite pengar inne på gina tricot. (och hm förstås) Jag måste erkänna att jag känner någon slags hatkärlek till den butikskedjan. Här kommer för cch nackdelarna:

fördelarna:

* De är snabba med att snappa upp diverse trender.

* Billigt, billigare, nästan löjligt billigt. De böhöver egentligen inte ens ha någon mellandagsrea. Vad blir ½ priset av en struntsumma?!

nackdelarna:

*Lite för mycket massproduktion. (jo, de är värre än hm, mycket värre) Ibland så ser man hela tjejgäng i likadana toppar. Inte speciellt personligt med andra ord...

* Ibland så kan man ju undra om kraven för att jobba i butiken innefattar: "snygg men sjukt otrevlig och helt sakna känsla för service" Tjejen i kassan som jag handlade av idag var så otrevlig att jag helst av allt hade velat slänga plagget i ansiket på henne...

               
             
                                       /sara


Kommentarer
Postat av: Patricia

Usch, otrevliga expediter kan verkligen förstöra ens dag lika mycket som en ovantligt charmig och trevlig kan få en att vilja köpa allt i hela butiken..

2009-01-21 @ 21:36:29
URL: http://ubas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0