the bigger the better!?

Nu kommer alla tycka att jag är sjukt otacksam. Men så är absolut inte fallet. Jag älskar min present och jag älskar min bror...
Kommer ni ihåg att jag nämde att jag skulle få en fin, dyr present i helgen? Presenten visade sig vara en Louis vuitton väska! Den är så himla fin och underbar...och stor! Jag sade nämligen i somras att jag önskade mig en chanelväska, men blev nekad. (så jag fick ta den saken i egna händer, vilket jag absolut inte ångrar) Nu så här några månader senare då det blir lite höstdeppigt så överaskar brorsan mig totalt och köper en ännu finare (dyrare) väska helt utan anledning.
Frågan är bara vad jag ska ha den till och när. För den är lite för stor för att dra runt med på stan och alldeles för fin att använda på resor. Jag har nämligen sett hur de misshandlar väskorna på rullbandet, inte en chans att jag skulle utsätta min Louis vuitton för något sådant!

               
                 så här stor är väskan i förhållande till mig...
               
                en lite bättre närbild på snyggingen
(utan mig taffsandes på den ;) )

                                                            /sara

Kommentarer
Postat av: Malin

Vi kan ju frakta dig i väskan så blir ju flyget till New York billigare ;)

2008-10-21 @ 18:42:14
URL: http://egomani.blogg.se/
Postat av: magda

Är typ 3:e gången jag läser det här inlägget, kan liksom inte låta bli varje gång jag är här och jag tänkte... jag är enda barnet och om du vill testa det någon gång tar jag gärna över din bror?!

2008-10-24 @ 11:14:18
Postat av: sara

Magda: ja, varför har ingen kommit på det tidigare. uthyrning av syskon. Jag kan hyra ut honom mot en dygnsavgift men sen så vill jag ha tillbaka honom...

skämt o sido, "pimping" e ju olagligt ;)

2008-10-24 @ 11:31:31
URL: http://egomani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0