Gråtit färdigt nu!

Here gud vad denna dag har varit stressig. Började med att dra mig lite längre i sängen än planerat och det ledde ju i sin tur att allt blev lite fel i planeringen.
Så en snabb frukost och sedan for jag och Kapten i väg för att uträtta lite ärenden till i kväll. Sen var det bara att bege sig hem snabbast möjligt och börja pyssla i köket, hade ju bestämt mig för att prova en ny "sak". Kan inte säga mer men ni får se och säkert höra mer om det senare.

Sen i detta stress schema hade jag absolut lovat mig själv en egostund på så där lite mer än 2 timmar.
Hade bestämt mig för att lyckas jag sova i natt utan att gå upp och se Sex and the city filmen så ska jag allt få göra det i morgon (idag alltså) innan jag ger mig i väg på födelsedags saken som Sara och jag fixat för Frida.

Grattis till Frida alias:Korpan förresten. 24 år i dag, vill ni ha nummret så ni kan ringa och gratta henne på hennes sista födelsedag som sker på rätt sida av 25??

I alla fall, hade ju tänkt att bara se filmen och sen var det bra, men när det är så illa att jag sitter där i min soffa med en mysig filt över mig och stor tjuter helt enkelt.
Säker på att ni alla tror att jag tycker bröllopet mitt i var sorligt eller något men icke. De största tårarna föll när en dubbeldörr öppnades och man fick se den vackraste walking closet som finns. JAG ÄR KÄR!!!
Jag ska med ha en hos mig till sist, men tills den dagen får jag nöja mig med att göra om en väg till "wall closet"


Här är en del av väggen som om några månader är bara MIN MIN MIN.

/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0