Långledig..

Eller lång och lång men i alla fall ledig 3 dagar nu. Ska bli så skönt att bara få vara hemma och försöka att ta det lugnt och inte stressa.
Det var ju i alla fall vad man hade tänkt sig men fy för föräldrar i bland. Syftar inte på mamma nu för hon kan ju det där med att planera väldigt bra, hon frågade redan i januari/februari någon gång om vi skulle komma och äta påskmiddag där.
Ja så man hade ju tänkt att va skönt då blir det lugnt och ingen stress, men så var det inte. För när Mr O kom i går så var det ju mycket mer som måste göras denna helg. Han ska hjälpa sin pappa i stortsett varje dag, och det är väl okej för det är ju inte som jag behöver göra. Men sen kom det fram att han sista dagarna bestämt med sin mamma på lördag med. Så nu ska vi hinna till stan för att han skulle shoppa något och sen ska vi till hans mamma. Detta ska vi hinna med innan vi ska vara hos J klockan 14.00.
Jag är redan stressad och då är det inte lördag förrän i morgon. Blä för denna storhelgs stress som alltid ska vara. Att folk inte kan försöka planera lite bättre.

Och som om detta inte var nog så har min hund blivit galen, för tredje natten i rad så har han fått för sig att man inte ska sova på nätterna utan att det är bättre att leka då. Så i natt vid 5.00 var det dags igen, en liten Jansson som kommer och slår på mig med sin tass, åhh jobbigt är ju första tanken. Så bestämmer mig för att han ska få gå ut i fall han behöver uträtta något behov.
Vi går runt där ute några minuter sen kommer han med sin förbannade tennisboll i munnen, svansen viftar som bara den och ja det är dags att leka i natt igen.

image230
                                             Ne han är inte alltid så här vaktande utan oftast är han rätt söt.                                                    
   Ögonen säger allt.


/Malin


Kommentarer
Postat av: pillan

vilken galen hund du har som vill leka sådär tidigt på morgonen=)
Här är min nya blogg förresten!
Ska bli kul att få träffa er imorgon..

2008-03-21 @ 09:24:55
URL: http://lovelybrunett.blogg.se
Postat av: Mjke

Snart får vi också en liten hund! =)

2008-03-21 @ 11:23:47
URL: http://www.mjke.blogg.se
Postat av: tess

fin hund! :)

2008-03-21 @ 11:26:22
URL: http://hondenteresia.blogg.se
Postat av: s h o p a h o l i c m a m m a n

Åhhh va fina han e.. ser ut som min mammas siberian husky=)

2008-03-21 @ 23:06:31
URL: http://shopaholicmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0