the mall

Givetvis så blev det en hel del shoppande i Miami. De har ett grymt shoppingutbud! Bla så shoppades det på Macy`s, Nordstroms, Saks men även en del i de billigare kedjorna; Victoria Secret, (favvo-butiken) forever 21, samt Alvin`s som hade ett grymt utbud av myskläder och billiga slit-och släng t-shirts.


              
              
              
Bilderna ovan är tagna i "sunset place" en galleria som jag besökte nästan dagligen. Den låg på behagligt gångavstånd med bra öppettider till sena kvällen. Brorsan och grabbarna körde bowling i gallerian, ett par kvällar medan jag shoppade. Perfa!
              
Det var rea-säsong i de flesta butikerna. Lucky me! Victoria secret var utan tvekan favoritbutiken. De hade så mycket fint! Spenderade timvis inne i varje Victoria secret butik som jag passerade. Lucktade på alla bodylotions, parfymer, testade träningskläder, kollade på läckra underkläder. Deras priser är humana; dyrare än h&m men billigare än snobbutikerna...
              
Haha, måste bara visa er en sak; Det är inte bara matpotionerna som är större i USA, kolla in skyltdockan`s size på tuttarna! Nästan alla skyltdockor hade jättelökar!


                                               /sara
              

 


Kommentarer
Postat av: sabina

älska shopping!!

2012-01-18 @ 16:52:31
URL: http://sabinamalmberg.blogspot.com
Postat av: Patricia

Himmelriket för dig!



Du tycks ha haft en alldeles fantastisk resa:)

2012-01-18 @ 20:02:19
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0