This is the life!

So far så har jag haft en av de bästa semestrarna någonsin. Jag har sedan i fredags hunnit beta av en helsingforskryssning med supertrevligt sällskap, ett par slappa, soliga dagar i huvudstaden. Har inte mått så här bra på flera månader. Allt har varit så kravlöst och villkorslöst. Det svåraste beslutet har varit om jag velat äta kött, fisk eller fågel till middag...som jag inte ens har behövt hjälpa till att laga. Igår var första kvällen som vi käkade hemma. Oxfilè, pommes och en grym kryddstark bearnaisesås med 80 % fetthalt och bailys till sex & the city på kvällen.
Imorgon så kommer jag dock infinna mig i Norrköping en snabbis. Malin och jag ska gå och se eclipse på bio. Ska bli så mysigt att träffa min tös igen. En av de få sakerna som jag saknar när jag lever livet i huvudstaden.
På torsdag så ska jag ev träffa en kompis som är hemma på besök i Sverige. Han bor annars i Vietnam så vi har inte setts sedan förra sommaren. Vi har massor att ta igen!
Och på fredag så åker weekendväskan fram igen. Och då bär det av ner till Skåne!

Idag så ska jag bara njuta av min sista dag i mitt älskade Stockholm. Det är redan strålade sol ute och stekhett. Så det blir till att ta det lugnt på Pernillas nybyggda uteplats och invänta kvällen då det skvallrades om att det står kinamat på menyn. Friterad oxfilè bla. Mums! This is the life! Ses i Norpan imorgon!

                
                
                  God, fräsch frukt från Hötorget.
                
                 Hamocken som monterades upp i söndags.


                                      /sara

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0