Tjejer kan... killar no way!

Vi är bäst, och främst jag då så klart. Nu har jag både blivit full och skurat golven, ätit korv med bröd, lekt med kapten och sett på film inom ramen av 2 timmar.
Jag är sååå bra i dag, eller alla dagar.

Vet ni förresten något läskigt, fick värsta blodsocker fallet i morse. Blev helt yr och illamående, allt bara snurrade och hela kroppen skakade och kallsvettades. Det var läskigt så in åt helvete.
Tur jag hade så underbara arbetskamrater i morse som tog det lugnt och var jätte gulliga. Speciellt tack till Ingela med som ringde upp efter några timmar och kollade så allt var bra.
Jag älskar mina arbetskamrater, synd bara att jag inte älskar mitt jobb. Vi får ser hur det blir med den biten till hösten men en sak är säkert, vissa personer kommer alltid att vara älskade av mig och jag kommer besöka er och irritera er med mitt prat om mig och mina bebisar även i fortsättningen.
Jag funderar på att dra ihop en jobbkväll, bjuda hem alla och bjuda på något ätbart och bara skratta och ha trevligt utan att prata om jobb.
Ni som läser, vad sägs? Synd bara att vissa måste ta ledigt då vi inte alla kan ha ledig dag just den dagen jag väljer.

Vet ni något annat jag är avis, sjukt avis för att vara ärlig och även detta gäller en arbetskamrat. B är i Stockholm och njuter av våran älskade huvudstad, varför är inte jag med? Jag borde alltid få vara med när någon ska dit.

Nu får det vara bra, ska försöka hitta något sevärt på tvn och fortsätta med mitt drickande av... hmm vad ska vi ta cider? Graptonic? Eller kanske en drink a´la Malin till. Vi får se.


Tur vi tjejer kan göra två saker samtidigt i alla fall.

/Malin

Kommentarer
Postat av: Annelie Carlsson

Nice bild, gillar din stil, drink i ena handen och moppen i andra.Förenar nytta m nöje, eller hur???

2009-07-10 @ 22:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0