Lika barn leka bäst?

Jag behöver lite kärleksråd...som jag i slutändan antagligen ändå kommer att strunta i. ;)
Hur lika tycker ni att man bör vara sin pojk/flickvän? Och när jag säger lika så menar jag inte utseendet utan liknande intressen, värderingar, personlighet mm.
Själv så anser jag att jag behöver en kille som är min raka motsats: Någon som är orädd, spontan med fötterna på jorden. Detta eftersom jag själv är en grav "trygghetspundare" som sällan eller aldrig tar några risker. Jag är ganska tråkig med andra ord. Men ändå så vill jag ju ha någon som jag tänker någolunda lika med...Hmmm, somliga blir då aldrig nöjda...

Vad anser ni?

                
                Reese och Jake
har tagit uttrycket "lika barn leka bäst" till en helt ny
                 nivå...

                                                            /sara

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag och min kille är ganska olika men ändå så är vi lika på vissa sätt! Det är det bästa har vi kommit fram till (tillsammans alltså för vi kommer ju ändå överens fast vi är olika he he ;D) nu efter att ha testat oss fram lite med olika sorters personer (vi är ganska "erfarna" båda två om du fattar). Grejen är att min kille är något älldre vilket kan vara ett problem men även en tillgång! T ex gillar han inte att gå ut, men det gör jag, men då är det bara att jag kanske går ut utan honom ibland och då så får man sakna varandra extra mycket. Min kille gillar datorer väldigt mycket medans jag är mer intresserad av friluftsliv och mode men det är en tillgång och man kan lära varandra nya saker och ge varandra nya infallsvinklar! Så glöm inte det! Kram på dig ;)

2009-07-14 @ 23:48:11
Postat av: Patricia

Jag tror att man ska vara lika i grunderna gällande etik och värderingar, annars kan man nog lätt reta gallfeber på varandra när förälskelsen väl är över. Men utöver det tror jag bara att det är bra om man kan vara bra på olika saker, motsatser attraherar ju varann.. även i fysikens värld du vet magneter, plus och minus. Jag tror att det ligger något i det, annars skulle det ju räcka med att bara vara med sig själv om man sökte en likadan person - och hur kul låter det?



Om du tex är väldigt hemmakär av dig så kanske du inte mår bra av att vara med en riktig äventyrare som i princip tar dagen som den kommer, men det finns något mellanting kanske. Han kanske är en person som gillar att hitta på saker, men att ta saker i din takt och att man inte alltid behöver flänga runt kan han acceptera. Och du kan lugna ner hans tempo lite exempelvis, kanske är ecakt vad han behöver.



Sammanfattning: grunderna ska vara lika, men man ska kunna få ut något nytt av sin partner.

2009-07-15 @ 13:24:11
URL: http://ubas.blogg.se/
Postat av: sara

Tusen tack för era kärleksråd! Jag uppskattar era åsikter! <3 Kram på er!

2009-07-15 @ 16:15:48
URL: http://egomani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0